Jaunsardzes reģionālās sacensības telpu orientēšanāsot 21.03.2017. 18:26
Results - 1. distancecreated by OE2010 © Stephan Krämer SportSoftware 2016

 
Jaunsardze(V) (70)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Raivis SīlisJaunsardze 209. vien.6:220:00
2Denis Dubrovskis00215.js vienība7:28+1:06
3Rihards Pirsko99215.js vienība7:44+1:22
4Matīss Slikšjānis98Jaunsardze-Grundzāle7:45+1:23
5ILgvars Caune99Jaunsardze-Grundzāle9:32+3:10
6Arvils Štrauss03Jaunsardze-Drusti10:32+4:10
7Ričards AndersonsJaunsardze 209. vien.11:27+5:05
8Markuss MecbārdisJaunsardze 217. vien.11:50+5:28
9Dainis SegliņšJaunsardze 209. vien.12:04+5:42
10Toms Sviķis01Limbažu nov. JS vienība13:12+6:50
11Austris Kalniņš03Jaunsardze-202.vienība Gaujien13:21+6:59
12Kristers Elmanis05Jaunsardze-202.vienība Gaujien14:07+7:45
13Kristers Doroškēvičs216.js vienība14:11+7:49
14Ronalds Orniks01Jaunsardze-Grundzāle14:34+8:12
15Kalvis Vītols02Jaunsardze-Alūksne15:07+8:45
16Kristiāns Volšteins99Jaunsardze-Alūksne15:30+9:08
17Emīls MiķisJaunsardze 216. vien.16:19+9:57
18Lauris Jānis Rudzītis99215.js vienība16:53+10:31
19Kārlis MartinsonsJaunsardze 209. vien.17:05+10:43
20Mareks Illars Zvaigzne01Jaunsardze-Smiltene17:07+10:45
21Emanuels Ansons98216.js vienība17:20+10:58
22Renārs Akmins01Jaunsardze-Grundzāle17:32+11:10
23Artūrs Rainiks00Jaunsardze-Alūksne17:34+11:12
24Valters Valts Zeps05Jaunsardze - Murmastiene17:52+11:30
25Helvijs Ķikuts02Jaunsardze-Alūksne18:07+11:45
26Silvestrs Ivars Kļava05Limbažu nov. JS vienība21:12+14:50
27Jānis Kaurāts04Limbažu nov. JS vienība21:37+15:15
28Kristiāns Straume99216.js vienība22:58+16:36
29Andris KuziksJaunsardze 209. vien.24:04+17:42
30Renārs Ozols02Jaunsardze-Smiltene24:43+18:21
31Niks Biguns02Jaunsardze - Murmastiene25:13+18:51
32Andrejs Kulišs05Jaunsardze - Ērgļi25:15+18:53
33Juris Ernests Cauna03215. js vienība26:33+20:11
34Ralfs Zvaigzne01Jaunsardze-Smiltene27:44+21:22
35Einārs Pamils-Pamiljāns03Jaunsardze-Grundzāle27:48+21:26
36Mareks Ričards Marcinkēvičs00Jaunsardze-Smiltene28:22+22:00
37Egīls Gruduls02Jaunsardze - Murmastiene29:20+22:58
38Adrians Vašils02Jaunsardze-Drusti29:45+23:23
39Uvis Sproģis05Jaunsardze-202.vienība Gaujien29:49+23:27
40Maksis Aleksis Spožums99jaunsardze-21430:01+23:39
41Kristers Lārmanis05Jaunsardze-202.vienība Gaujien32:28+26:06
42Jēkabs Kalniņš03Jaunsardze-202.vienība Gaujien33:19+26:57
43Ginters Ķelps03Jaunsardze-202.vienība Gaujien33:40+27:18
44Renārs Racins03Jaunsardze - Varakļāni36:21+29:59
45Aleksis CvetkovsLēdurgas 209. vien.37:18+30:56
46Toms ZaķisLēdurgas 209. vien.38:09+31:47
47Nauris Stiprais07Jaunsardze - Lubāna38:25+32:03
48Noels Turlajs05Jaunsardze - Lubāna38:40+32:18
49Andis VikmanisLēdurgas 209. vien.38:42+32:20
50Jānis UpītisLēdurgas 209. vien.39:56+33:34
51Dāvis Rozenbergs05Limbažu nov. JS vienība43:32+37:10
 
Rainers Zondars05Jaunsardze - Degumniekimp
Rainers Baldiņš99Jaunsardze-Alūksnemp
Niks Golubcovs02Jaunsardze - Varakļānimp
Kaspars Leitiņš03Jaunsardze - Varakļānimp
Matīss Āboliņš04Limbažu nov. JS vienībamp
Ralfs Magone04Jaunsardze-Alūksnemp
Kristaps Strelkovs02Jaunsardze-Drustimp
Markuss Keisis05Jaunsardze - Ērgļimp
Aivis RostoksLēdurgas 209. vien.mp
Roberts Miška04Jaunsardze - Murmastienemp
Rolands Kokars03Jaunsardze - Varakļānimp
Francis Melnis03Jaunsardze - Varakļānimp
Brendons Braiens Legzdiņš03Limbažu nov. JS vienībamp
Kristaps Roms01216.js vienībadisq
Marks Markuss ČerņevičsJaunsardze 209. vien.disq
Mareks MiķelsonsJaunsardze 209. vien.disq
Rihards Balodis-Bertmanis05Jaunsardze - Ērgļidnf
Markuss Gruduls05Jaunsardze - Murmastienednf
Daniels Reinis05Jaunsardze - Murmastienednf
 
 
 
Jaunsardze(S) (62)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Zanda Stabiņa01Jaunsardze-Grundzāle6:270:00
2Estere Rožkalne01Jaunsardze-202.vienība Gaujien7:57+1:30
3Karmena Augule01Jaunsardze-202.vienība Gaujien8:06+1:39
4Sigita Šuste03Jaunsardze - Varakļāni11:42+5:15
4Samanta Sondore03Jaunsardze - Varakļāni11:42+5:15
6Agnija Caune01Jaunsardze-Grundzāle12:06+5:39
7Evita Upīte03Jaunsardze - Varakļāni12:23+5:56
8Samanta Eglīte01Limbažu nov. JS vienība13:46+7:19
9Dace Vilka02Jaunsardze-Smiltene14:10+7:43
10Megija Lielupe05Jaunsardze - Ērgļi14:12+7:45
11Patrīcija Nikola Bolzane05Jaunsardze - Ērgļi14:22+7:55
12Elīna Bombaka01216.js vienība14:34+8:07
13Viktorija Vlada99Jaunsardze-Alūksne15:16+8:49
14Sandija Ekerte00Limbažu nov. JS vienība16:23+9:56
15Lana Sniedzāne00Jaunsardze16:50+10:23
16Ilona Bombaka03216.js vienība17:38+11:11
17Agnese Brolīte01Jaunsardze-Smiltene17:41+11:14
18Viktorija PerevalovaJaunsardze 216. vien.17:51+11:24
18Samanta Roslika01Jaunsardze-Drusti17:51+11:24
20Viktorija Babariko03Jaunsardze-Drusti18:04+11:37
20Elizabete Pelse04Jaunsardze - Murmastiene18:04+11:37
22Evelīna Straume01Limbažu nov. JS vienība18:45+12:18
22Lana Luika00Jaunsardze-Alūksne18:45+12:18
24Erika Olberkyte98Jaunsardze-Alūksne19:29+13:02
25Madara Šņore03Salacgrīvas nov. JS vienība19:41+13:14
26Liene Tomiņa00Jaunsardze-Alūksne19:48+13:21
27Lana Šņore01Salacgrīvas nov. JS vienība20:09+13:42
28Diāna-Adriana Reināne02Jaunsardze-Drusti20:10+13:43
29Vivita Lietuviete03Jaunsardze - Rugāji20:24+13:57
30Ilva Kalniņa99jaunsardze-21420:28+14:01
31Beāte Jargane01Jaunsardze-Alūksne20:30+14:03
32Sabīne Roslika03Jaunsardze-Drusti20:37+14:10
33Karīna Krumeņa02Jaunsardze-Grundzāle22:07+15:40
34Ārija Garā03Jaunsardze - Rugāji22:08+15:41
35Līga Hincenberga02215. js vienība25:22+18:55
36Evita Murinska01Jaunsardze - Murmastiene25:31+19:04
37Sintija Indāne03Jaunsardze - Varakļāni25:33+19:06
38Tīna Patrīcija RamaneLēdurgas 209. vien.26:07+19:40
39Elīna Aleksa Ločmele05Jaunsardze - Degumnieki27:27+21:00
40Inga Veidemane99Limbažu nov. JS vienība27:30+21:03
41Līga Murinska02Jaunsardze - Murmastiene28:51+22:24
42Ance Venediktova02Jaunsardze-Drusti28:55+22:28
43Lelde Auziņa99jaunsardze-21429:15+22:48
44Enija Zaķe01Jaunsardze - Murmastiene29:36+23:09
45Keita Kruglova05Jaunsardze - Degumnieki31:45+25:18
46Amanda Šņore01Salacgrīvas nov. JS vienība33:33+27:06
47Estere Āboliņa04Limbažu nov. JS vienība33:47+27:20
48Krista Aistere04Limbažu nov. JS vienība33:56+27:29
49Liene Kronberga03Limbažu nov. JS vienība34:13+27:46
50Valērija Avdeviča03Jaunsardzes - Varakļāni36:43+30:16
51Evita Svilāne03Jaunsardze - Varakļāni37:27+31:00
52Kira ĶezbereLēdurgas 209. vien.39:46+33:19
53Līga SmeltereLēdurgas 209. vien.40:20+33:53
54Laura SmeltereLēdurgas 209. vien.40:43+34:16
55Elizabete Anna M Leice05Jaunsardze - Ērgļi43:01+36:34
56Sanija Lielupe05Jaunsardze - Ērgļi43:22+36:55
57Daniela Vanagēte05Jaunsardze - Ērgļi45:41+39:14
58Sindija Vaļuka01Limbažu nov. JS vienība51:11+44:44
59Samanta Elizabet Golubcova03Jaunsardze - Varakļāni53:26+46:59
 
Arvita Viktorija Aizsilniece05Jaunsardze - Lubānamp
Lita Letīcija Petriška05Limbažu nov. JS vienībamp
Megija Dijpa05Jaunsardze-Drustidisq
 
 
 
Pamatskola(V) (14)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Māris Heinols01ZVOC-VBSS7:570:00
2Pēteris Gailis05ZVOC-VBSS8:36+0:39
3Jēkabs Ločmelis03Valmieras Viestura vidusskoa8:49+0:52
4Ritvars Dobrovoļskis01Rugāju novada vidusskola9:55+1:58
5Ģirts Harkins05Grundzāles pamatskola10:58+3:01
6Toms Vilemsons04Grundzāles pamatskola11:25+3:28
7Renārs Kļaviņš04Jaunsardze-Grundzāle15:17+7:20
8Alvis Miglavs03ZVOC-VBSS17:14+9:17
9Jānis Litke02Jaunsardze - Degumnieki17:51+9:54
10Edijs Gutāns04Jaunsardze - Lubāna18:36+10:39
11Ralfs Kristiāns Briezis06Jaunsardze - Lubāna18:43+10:46
12Dainārs Bušs06Grundzāles pamatskola18:49+10:52
13Āris Feldmanis01Jaunsardze - Lubāna21:12+13:15
 
Jēkabs Pikšēns04ZVOC-VBSSmp
 
 
 
Pamatskola(S) (13)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Hanna Gabriela Ziemiņa04Grundzāles pamatskola6:510:00
2Dārta Stivriņa01Rugāju novada vidusskola9:39+2:48
3Unda Barisa04ZVOC-VBSS11:01+4:10
4Nikija Biruma06ZVOC-VBSS11:45+4:54
5Anete Stabiņa07Grundzāles pamatskola17:46+10:55
6Anete Anna Strazdiņa03Jaunsardze-Grundzāle21:43+14:52
7Dita Stivriņa03Rugāju novada vidusskola21:45+14:54
8Sintija Šķēle06Jaunsardze - Degumnieki27:36+20:45
9Alma Elīze Ezeriņa03Jaunsardze - Lubāna34:44+27:53
10Elīza Atslēga06ZVOC-VBSS34:54+28:03
11Nadīna Eimija Nagle06Jaunsardze - Lubāna42:02+35:11
 
Elīna Serečenko03Jaunsardze - Lubānamp
Kristiana Kate Erģe03ZVOC-VBSSmp
 
 
 
Vidusskola(V) (4)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Rudolfs-Matiss Vimba00ZVOC-VBSS5:450:00
2Dāvis Caunītis99Jaunsardze - Lubāna7:06+1:21
3Viktors Serečenko00Jaunsardze - Lubāna11:45+6:00
4Dāvis Stivriņš99Rugāju novada vidusskola18:31+12:46
 
 
 
Vidusskola(S) (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Anna Emīlija SutaZVOC-VBSS6:010:00
2Arta REnāte RulleZVOC-VBSS6:28+0:27
3Sintija Ozola00ZVOC-VBSS6:49+0:48
4Krista Ķelpa98Smiltenes vidusskola7:27+1:26
5Sabīne Stiprā00Jaunsardze - Lubāna10:09+4:08
6Gunita Pedele99Rugāju novada vidusskola22:02+16:01
 
Elvita Alksne99ZVOC-VBSSdisq
 
 
 
V21 (5)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Jānis BukinsSiguldas Valsts ģimnāzija/A26:060:00
2Lauris Bahmanis97jaunsardze-2147:49+1:43
3Jānis Līgats82ZVOC-VBSS8:31+2:25
4Andris RobaldsZVOC-VBSS8:35+2:29
5Artūrs Verza86Indv.13:37+7:31
 
 
 
S21 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Liene Zilberte90Limbažu/ Salacgrīvas nov. JS v8:080:00
2Līga ValdmaneZVOC-VBSS10:21+2:13
3Maruta Golubovska91Indv.11:11+3:03
4Liene LelleIndv.11:37+3:29
5Kristīne Puziņa91Jaunsardze13:33+5:25
6Kitija Līgate83ZVOC-VBSS27:34+19:26
 
Ilze Spalviņa81Azimuts OK-Sm BJSSdnf
 
 
 
V40 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Aigars Andersons66Vidzemes Augstskola4:550:00
2Uģis Ozols74ZVOC-VBSS8:08+3:13
3Māris Heinols73ZVOC-VBSS9:56+5:01
4Ardis Dambis72Indv.11:07+6:12
5Aldis Lapiņš51Azimuts OK-Sm BJSS20:53+15:58
6Raivis Kalniņš74Gaujiena26:23+21:28
7Māris Stabiņš68Grundzāles pamatskola30:56+26:01
 
 
 
S40 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Iveta Arelkeviča73Rugāju novada vidusskola11:060:00
2Dina Alksne76Burkānciems OK11:32+0:26
3Andra Jansone59A215:49+4:43
4Lita Meistere74Jaunsardze16:49+5:43
5Zita Rukšāne61Taciņa17:38+6:32
6Līga Spriņģe62Rugāju novada vidusskola21:14+10:08
7Inese Ozola72ZVOC-VBSS22:38+11:32