Jaunsardzes reģionālās sacensības telpu orientēšanāsot 21.03.2017. 18:25
Results - 2. distancecreated by OE2010 © Stephan Krämer SportSoftware 2016

 
Jaunsardze(V) (70)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Ralfs Zvaigzne01Jaunsardze-Smiltene5:330:00
2ILgvars Caune99Jaunsardze-Grundzāle5:50+0:17
3Renārs Akmins01Jaunsardze-Grundzāle6:44+1:11
4Austris Kalniņš03Jaunsardze-202.vienība Gaujien8:08+2:35
5Andris KuziksJaunsardze 209. vien.9:36+4:03
6Jēkabs Kalniņš03Jaunsardze-202.vienība Gaujien9:52+4:19
7Ginters Ķelps03Jaunsardze-202.vienība Gaujien10:17+4:44
8Artūrs Rainiks00Jaunsardze-Alūksne10:20+4:47
9Uvis Sproģis05Jaunsardze-202.vienība Gaujien10:24+4:51
10Helvijs Ķikuts02Jaunsardze-Alūksne10:30+4:57
10Mareks MiķelsonsJaunsardze 209. vien.10:30+4:57
12Marks Markuss ČerņevičsJaunsardze 209. vien.10:36+5:03
13Kristers Lārmanis05Jaunsardze-202.vienība Gaujien10:37+5:04
14Kristaps Roms01216.js vienība10:48+5:15
15Maksis Aleksis Spožums99jaunsardze-21410:58+5:25
16Matīss Slikšjānis98Jaunsardze-Grundzāle11:03+5:30
17Andis VikmanisLēdurgas 209. vien.11:16+5:43
17Kristiāns Straume99216.js vienība11:16+5:43
19Adrians Vašils02Jaunsardze-Drusti11:31+5:58
20Aleksis CvetkovsLēdurgas 209. vien.11:34+6:01
21Brendons Braiens Legzdiņš03Limbažu nov. JS vienība14:38+9:05
22Matīss Āboliņš04Limbažu nov. JS vienība15:06+9:33
23Jānis Kaurāts04Limbažu nov. JS vienība15:15+9:42
24Francis Melnis03Jaunsardze - Varakļāni15:20+9:47
25Rolands Kokars03Jaunsardze - Varakļāni15:41+10:08
26Renārs Racins03Jaunsardze - Varakļāni15:46+10:13
27Einārs Pamils-Pamiljāns03Jaunsardze-Grundzāle15:48+10:15
28Silvestrs Ivars Kļava05Limbažu nov. JS vienība15:50+10:17
29Renārs Ozols02Jaunsardze-Smiltene16:19+10:46
30Ronalds Orniks01Jaunsardze-Grundzāle16:34+11:01
31Raivis SīlisJaunsardze 209. vien.17:00+11:27
32Nauris Stiprais07Jaunsardze - Lubāna17:49+12:16
33Noels Turlajs05Jaunsardze - Lubāna18:15+12:42
34Dainis SegliņšJaunsardze 209. vien.18:35+13:02
35Ričards AndersonsJaunsardze 209. vien.18:59+13:26
36Rihards Pirsko99215.js vienība20:31+14:58
37Egīls Gruduls02Jaunsardze - Murmastiene20:51+15:18
38Denis Dubrovskis00215.js vienība20:58+15:25
39Kristers Doroškēvičs216.js vienība23:14+17:41
40Rihards Balodis-Bertmanis05Jaunsardze - Ērgļi25:52+20:19
41Dāvis Rozenbergs05Limbažu nov. JS vienība27:18+21:45
42Mareks Ričards Marcinkēvičs00Jaunsardze-Smiltene32:01+26:28
43Rainers Zondars05Jaunsardze - Degumnieki41:56+36:23
 
Daniels Reinis05Jaunsardze - Murmastienemp
Kārlis MartinsonsJaunsardze 209. vien.mp
Lauris Jānis Rudzītis99215.js vienībamp
Jānis UpītisLēdurgas 209. vien.mp
Emanuels Ansons98216.js vienībamp
Emīls MiķisJaunsardze 216. vien.mp
Ralfs Magone04Jaunsardze-Alūksnemp
Kristaps Strelkovs02Jaunsardze-Drustimp
Kalvis Vītols02Jaunsardze-Alūksnemp
Rainers Baldiņš99Jaunsardze-Alūksnemp
Laura Lukstraupa03215.js vienībamp
Kristiāns Volšteins99Jaunsardze-Alūksnemp
Mareks Illars Zvaigzne01Jaunsardze-Smiltenemp
Markuss MecbārdisJaunsardze 217. vien.mp
Kristers Elmanis05Jaunsardze-202.vienība Gaujienmp
Kaspars Leitiņš03Jaunsardze - Varakļānimp
Niks Golubcovs02Jaunsardze - Varakļānimp
Arvils Štrauss03Jaunsardze-Drustimp
Juris Ernests Cauna03215. js vienībamp
Toms ZaķisLēdurgas 209. vien.mp
Aivis RostoksLēdurgas 209. vien.mp
Niks Biguns02Jaunsardze - Murmastienemp
Valters Valts Zeps05Jaunsardze - Murmastienemp
Roberts Miška04Jaunsardze - Murmastienednf
Markuss Gruduls05Jaunsardze - Murmastienednf
Andrejs Kulišs05Jaunsardze - Ērgļidnf
Markuss Keisis05Jaunsardze - Ērgļidnf
 
 
 
Jaunsardze(S) (62)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Agnija Caune01Jaunsardze-Grundzāle6:480:00
2Beāte Jargane01Jaunsardze-Alūksne9:42+2:54
3Erika Olberkyte98Jaunsardze-Alūksne9:59+3:11
4Lelde Auziņa99jaunsardze-21410:40+3:52
5Sabīne Roslika03Jaunsardze-Drusti11:31+4:43
6Daniela Vanagēte05Jaunsardze - Ērgļi11:39+4:51
7Diāna-Adriana Reināne02Jaunsardze-Drusti11:40+4:52
8Sanija Lielupe05Jaunsardze - Ērgļi12:03+5:15
9Elizabete Anna M Leice05Jaunsardze - Ērgļi12:17+5:29
10Estere Rožkalne01Jaunsardze-202.vienība Gaujien12:33+5:45
11Lana Sniedzāne00Jaunsardze12:45+5:57
12Samanta Elizabet Golubcova03Jaunsardze - Varakļāni12:50+6:02
13Karmena Augule01Jaunsardze-202.vienība Gaujien12:51+6:03
14Liene Tomiņa00Jaunsardze-Alūksne13:07+6:19
15Lana Luika00Jaunsardze-Alūksne13:21+6:33
16Ārija Garā03Jaunsardze - Rugāji13:45+6:57
17Lita Letīcija Petriška05Limbažu nov. JS vienība14:01+7:13
18Valērija Avdeviča03Jaunsardzes - Varakļāni14:55+8:07
19Evita Svilāne03Jaunsardze - Varakļāni15:03+8:15
20Inga Veidemane99Limbažu nov. JS vienība15:20+8:32
21Krista Aistere04Limbažu nov. JS vienība15:39+8:51
22Estere Āboliņa04Limbažu nov. JS vienība15:54+9:06
23Sandija Ekerte00Limbažu nov. JS vienība16:29+9:41
24Zanda Stabiņa01Jaunsardze-Grundzāle16:56+10:08
25Liene Kronberga03Limbažu nov. JS vienība17:11+10:23
26Evita Upīte03Jaunsardze - Varakļāni17:14+10:26
27Karīna Krumeņa02Jaunsardze-Grundzāle17:16+10:28
28Evelīna Straume01Limbažu nov. JS vienība18:26+11:38
29Samanta Sondore03Jaunsardze - Varakļāni18:39+11:51
30Līga Hincenberga02215. js vienība20:14+13:26
31Enija Zaķe01Jaunsardze - Murmastiene21:23+14:35
32Sigita Šuste03Jaunsardze - Varakļāni21:43+14:55
33Agnese Brolīte01Jaunsardze-Smiltene22:17+15:29
34Elīna Bombaka01216.js vienība22:57+16:09
35Ance Venediktova02Jaunsardze-Drusti24:56+18:08
36Ilva Kalniņa99jaunsardze-21424:58+18:10
37Samanta Roslika01Jaunsardze-Drusti25:08+18:20
38Madara Šņore03Salacgrīvas nov. JS vienība25:18+18:30
39Viktorija Babariko03Jaunsardze-Drusti25:27+18:39
40Viktorija PerevalovaJaunsardze 216. vien.25:39+18:51
41Lana Šņore01Salacgrīvas nov. JS vienība25:46+18:58
42Sintija Indāne03Jaunsardze - Varakļāni27:15+20:27
43Dace Vilka02Jaunsardze-Smiltene30:10+23:22
44Patrīcija Nikola Bolzane05Jaunsardze - Ērgļi30:57+24:09
45Megija Lielupe05Jaunsardze - Ērgļi31:03+24:15
46Vivita Lietuviete03Jaunsardze - Rugāji40:15+33:27
47Elizabete Pelse04Jaunsardze - Murmastiene45:56+39:08
48Samanta Eglīte01Limbažu nov. JS vienība47:32+40:44
49Elīna Aleksa Ločmele05Jaunsardze - Degumnieki53:24+46:36
 
Laura SmeltereLēdurgas 209. vien.mp
Līga SmeltereLēdurgas 209. vien.mp
Viktorija Vlada99Jaunsardze-Alūksnemp
Amanda Šņore01Salacgrīvas nov. JS vienībamp
Keita Kruglova05Jaunsardze - Degumniekimp
Arvita Viktorija Aizsilniece05Jaunsardze - Lubānamp
Kira ĶezbereLēdurgas 209. vien.mp
Ilona Bombaka03216.js vienībamp
Evita Murinska01Jaunsardze - Murmastienemp
Tīna Patrīcija RamaneLēdurgas 209. vien.mp
Līga Murinska02Jaunsardze - Murmastienedisq
Sindija Vaļuka01Limbažu nov. JS vienībadisq
Megija Dijpa05Jaunsardze-Drustidisq
 
 
 
Pamatskola(V) (14)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Māris Heinols01ZVOC-VBSS4:420:00
2Edijs Gutāns04Jaunsardze - Lubāna9:14+4:32
3Pēteris Gailis05ZVOC-VBSS9:15+4:33
4Alvis Miglavs03ZVOC-VBSS12:00+7:18
5Āris Feldmanis01Jaunsardze - Lubāna12:24+7:42
6Toms Vilemsons04Grundzāles pamatskola12:38+7:56
7Ģirts Harkins05Grundzāles pamatskola13:01+8:19
8Ralfs Kristiāns Briezis06Jaunsardze - Lubāna17:09+12:27
9Ritvars Dobrovoļskis01Rugāju novada vidusskola21:39+16:57
10Dainārs Bušs06Grundzāles pamatskola30:23+25:41
11Jānis Litke02Jaunsardze - Degumnieki37:32+32:50
 
Renārs Kļaviņš04Jaunsardze-Grundzālemp
Jēkabs Ločmelis03Valmieras Viestura vidusskoamp
Jēkabs Pikšēns04ZVOC-VBSSdisq
 
 
 
Pamatskola(S) (14)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Dita Stivriņa03Rugāju novada vidusskola10:330:00
2Dita Spalviņa04Smiltenes vidusskola13:51+3:18
3Unda Barisa04ZVOC-VBSS15:25+4:52
4Anete Anna Strazdiņa03Jaunsardze-Grundzāle15:29+4:56
5Hanna Gabriela Ziemiņa04Grundzāles pamatskola16:37+6:04
6Kristiana Kate Erģe03ZVOC-VBSS17:23+6:50
7Dārta Stivriņa01Rugāju novada vidusskola18:19+7:46
8Alma Elīze Ezeriņa03Jaunsardze - Lubāna19:10+8:37
9Elīna Serečenko03Jaunsardze - Lubāna24:13+13:40
10Anete Stabiņa07Grundzāles pamatskola29:02+18:29
11Nikija Biruma06ZVOC-VBSS35:56+25:23
12Sintija Šķēle06Jaunsardze - Degumnieki52:43+42:10
 
Elīza Atslēga06ZVOC-VBSSmp
Nadīna Eimija Nagle06Jaunsardze - Lubānamp
 
 
 
Vidusskola(V) (4)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Rudolfs-Matiss Vimba00ZVOC-VBSS6:140:00
2Dāvis Stivriņš99Rugāju novada vidusskola7:05+0:51
3Viktors Serečenko00Jaunsardze - Lubāna9:01+2:47
4Dāvis Caunītis99Jaunsardze - Lubāna30:29+24:15
 
 
 
Vidusskola(S) (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Elvita Alksne99ZVOC-VBSS11:470:00
2Gunita Pedele99Rugāju novada vidusskola11:53+0:06
3Anna Emīlija SutaZVOC-VBSS12:39+0:52
4Sabīne Stiprā00Jaunsardze - Lubāna14:24+2:37
5Krista Ķelpa98Smiltenes vidusskola16:18+4:31
6Arta REnāte RulleZVOC-VBSS17:36+5:49
 
Sintija Ozola00ZVOC-VBSSmp
 
 
 
V21 (5)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Jānis BukinsSiguldas Valsts ģimnāzija/A25:370:00
2Artūrs Verza86Indv.5:43+0:06
3Andris RobaldsZVOC-VBSS7:56+2:19
4Lauris Bahmanis97jaunsardze-21411:25+5:48
 
Jānis Līgats82ZVOC-VBSSmp
 
 
 
S21 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Liene LelleIndv.8:220:00
2Līga ValdmaneZVOC-VBSS9:00+0:38
3Maruta Golubovska91Indv.9:49+1:27
4Liene Zilberte90Limbažu/ Salacgrīvas nov. JS v11:38+3:16
5Kitija Līgate83ZVOC-VBSS12:05+3:43
6Ilze Spalviņa81Azimuts OK-Sm BJSS13:47+5:25
7Kristīne Puziņa91Jaunsardze19:00+10:38
 
 
 
V40 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Aigars Andersons66Vidzemes Augstskola5:220:00
2Māris Heinols73ZVOC-VBSS7:03+1:41
3Ardis Dambis72Indv.7:46+2:24
4Raivis Kalniņš74Gaujiena8:42+3:20
5Uģis Ozols74ZVOC-VBSS11:23+6:01
6Māris Stabiņš68Grundzāles pamatskola19:15+13:53
7Aldis Lapiņš51Azimuts OK-Sm BJSS19:32+14:10
 
 
 
S40 (7)1,0 km8 C
PlNameYBClubTimeDiff.
1Zita Rukšāne61Taciņa12:010:00
2Inese Ozola72ZVOC-VBSS12:04+0:03
3Līga Spriņģe62Rugāju novada vidusskola12:20+0:19
4Lita Meistere74Jaunsardze16:28+4:27
5Dina Alksne76Burkānciems OK16:44+4:43
6Iveta Arelkeviča73Rugāju novada vidusskola22:02+10:01
7Andra Jansone59A223:53+11:52